Uteskoj!

Fredagen blev ungefär så hektisk som jag trodde. Maxim fick fina hovar på morgonen och sedan gick vi en liten promenad också bara för att röra oss lite i friska luften. Jag fortsatte sedan vidare med att köpa lite foder och roa mig lite på Hööks och sedan shoppa lite julklappar och gå på massage innan jag landade hemma igen.
 
Igår skulle jag försöka rida ut själv. Mindre lyckat kan man säga. Vi tog oss ett varv runt fältet, mestadels i skritt och sedan gick vi in i ridhuset och joggade runt lite i trav och galopp. Han är ju glad vilket ju är positivt, men jag vet inte riktigt hur vi ska hantera det framöver.
 
 
 
Så idag var jag lite tveksam, men många som skulle rida ut så sällskap skulle vi ju få i allafall och då brukar han vara lugnare. Det blev en mycket fin tur med tre kompisar, trygga rumpor för Maxim att hänga i på läskiga ställen och lagom takt och tempo. Han var lite ivrig i början och ville sträcka ut i traven så då fick vi vara först och han fick springa på och han låg inte på jobbigt som han kan göra, härligt tryck, men inte jobbig i munnen. Vi travade och galopperade en del på grusväg, smög förbi en lsäkigt grävmaskin och sedan tog vi en mysig stig i skogen, mycket grenar, en del träd att kliva över och mycket att titta på, han var mycket duktig, rådjur såg vi också. Sedan mer trav och galopp på hemvägen. Han var nöjd sedan på hemvägen, gick på långa tyglar och frustade, söthästen!
 
Imorgon ska jag dit på morgonen och fixa innan vi far norrut för lite julfirande. Får se om det blir ridningen eller kanske tömkörning på juldagen, får se när vi kommer tillbaka till stan.
 
Det Positiva: Sällskapsritt
Det Negativa: Mycket att göra.
 
Be over

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0