Hästmassage

Idag fick Maxim prova på något nytt, nämligen massage. En tjej i stallet som ville ta ut en massör, men hon kunde bara åka om det fanns någon mer häst som ville bli masserad, antar att det inte går ihop sig annars. Och jag som funderat så länge på detta tog chansen och hoppade på. Det känns som väl investerade pengar såhär i efterhand.
 
Maxim tyckte väl det var lite konstigt att matte kom mitt på ljusa dagen, men följde snällt med in och blev glad över den lilla lunchen han fick medans vi väntade. Massören som kom var han lite undrande över i början "Vem är du och vad vill du? Varför petar du på mig där?"
Han var lite trampig i gången och bufflig, och slappande inte riktigt av så som jag trodde. Ibland blev han lugnare och det ryckte i läpparna så tror nog att han tyckte det var ganska skönt. Han var lite stelare i höger sida, vilket förklarar att han varit jobbigare i vänstervarvet när jag tömkört sista tiden, men hon tyckte att han var ganska jämt musklad. Benen gillade han att bli masserad på och på höger bak, hittade hon ett ställe, tyck baksidalår eller vad man ska förklara där han verkligen älskade det, han tryckte sig mot och det såg ut som han bara sa "Mer, mer tack!" Så söt. Lite mammig var han också, när jag gick ifrån en kvart för att mocka och fixa höet blev han orolig igen och så när jag kom tillbaka och ställde mig vid huvudet var det okej. Massören sa att han nog ville ha en uppgift hela tiden, om matte står stilla så är uppgiften att stå stilla. Mot slutet började han gäspa lite och blev lite lugnare. Hon visade mig hur jag ska stretcha honom också vilket var kul, ska försöka komma igång med det, första gången imorgon, så får vi se hur bra det går.
 
 
 
Han fick gå ut i hagen igen en sväng i sitt fina röda täcke, för storm ska det tydligen bli närmsta dagarna. Matten kopplade på transporten och körde hinder från ridbanan ner till ridhuset, inte så bra om de står ut när snön kommer. Så litet träningpass blev det.
 
Det Positiva: Kvalitetstid
Det Negativa: Trötthet
 
I am awsome, I know it!
 

Over and Out
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0