Shopping!

Det är inte riktigt klokt det här, jag verkar ha kommit in i en ond cirkel. Igår stängde jag av mobilen igen, trots extra larm och annat kom jag inte upp. Nu var jag ledig från jobbet, men hade hovslagartid kl 9, vore ju bra om man var på plats då och inte vaknar tio över och inser att man försovit sig. Tur att man har en snäll hovslagare och bra stallkamrater som är snälla och tar in hästen åt en. När jag väl kom ut så var allt nästan klart och Maxim hade skött sig mycket bättre än han brukar. Så det är ju en lättnad, det är ju mest därför jag vill vara med eftersom han kan krångla lite, men tydligen sköter man sig bättre när matte inte ser på...
 
Vilodag för Maximen så han får gå in nya skorna lite och matte uträttade diverse ärenden istället, tankade, var och köpte foder (hindrade mig själv från att shoppa galet, hittade ett regntäcke jag ville ha, men skulle ju inte köpa några täcken ännu) och lite hästgodis. Hem och mellanlanda innan cykeln fick tjänstgöra in till stan, handlade batterier till cykellyserna och shoppade på Naturkompaniet. Också en livsfarlig affär för en friluftsnörd. Äntligen landade i allafall ett par slitstarka vandringsbyxor i min gadrerob, två sporkar och en bok om att torka mat fick också följa med hem. Har torkat mat tidigare och tagit med och det är rysligt smidigt när det väl bli klart så tänkte att en bok kunde vara lite kul att ha. Får hoppas vi får lite användning för den redan i höst. Sedan vidare till polisen och fixa ett nytt pass så nu kan man pricka av det på listan av förberedelser.
 


Nu bler det snart till att laga lite mat och fixa och dona lite, planen är sedan att ta en sväng till rydsskogen och springa lite.
 
Det Positiva: Byxa
Det Negativa: Shoppingbegär
 
Förhäxad

Over and Out
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0