Testa TREC

Idag så var det dags för en ny gren, både för mig och Maxim, TREC. Tanken var att vi (och halva stallet) skulle testa orienteringsdelen, men på grund av det blöta vädret, en bonde och älgjakten blev det inställt. Istället byggdes det en hindebana i ridhuset, den delen av TREC är ungefär som bruksridning, med lite andra hindervarianter.
 
Genomgång
Bland annat skulle vi gå under slanor som satt på hinderstöd, de skulle föreställa låga grenar. Detta gjorde jag och Maxim i skritt och trav, sedan hörde jag min kendotränares förmaning att inte äventyra något och avstod från att ta det i galopp. (Jag lyssnar faktiskt ibland.)
 
Sedan ingick det även backning vilket vi var sådär på, men vi övar vidare, ska börja kräva lite fler steg nu också tror jag. Labyring där Maxim fattade precis var han skulle göra och satte ner fötterna på rätt sida bommen, korridor mellan bommar, även här höll vi oss till trav. Och så även slalom. En bro hade vi också, inga tveksamheter på den, upp på laspallarna och klampa över var Maxims melodi.
Dagen till ära iförd ponnyfläta :)

Efter det blev det fika och sedan åkte vi hem igen, trötta och nöjda med dagen.
 
Det Positiva: Positiv häst
Det Negativa: Íngen orientering
 
Love the way you are
 
Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0