Awsome!

Jajemän! Nöjd med min dag! I och för sig skulle jag ha kunnat jobba ett par timmar till utan problem, för det fanns att göra och kommer så att göra hela veckan tror jag. Jag bytte om på jobbet och så cyklade jag direkt till Rydsskogen. Lollo och jag fick idag sällskap av vår kendotränande utbytesstudent och hans kompis.

Vi sprang 5 km, på för mig och Lollo något av en rekordtid, 30.5 min!! Mycket glada och nöjda. Då vi kom i mål så sprintar Pär in en halv minut senare, han hade missförstått mötesplatsen och missat oss, men sedan sprang han och de andra två killarna 2.5 km till. Lollo och jag körde lite styrketräning istället och när vi var klara var killarna det också så vi kunde stretcha lite tillsammans. Pär sprang hem också (avundsjuk på hur vältränade folk kan vara) och eftersom det delvis var vår hemväg också så cyklade vi bredvid. Det kändes underligt bra att springa idag, första 500 går alltid snabbt med efter det fram till 2 km känns det alltid lite tungt, idag var det uthärdligt i allafall och sedan flöt det på otroligt bra i 2 km, sista kilometern var jobbig, mjölksyra och tungt, men vi tog oss igenom det, härligt efteråt. Träffade på en kollega som var ute med sambo och bebis på kvällspromenad, trevligt att se det lilla pyret.

Resten av kvällen har jag tvättat, handlat och pratat med tanten i grannhuset. Det var trevligt, stenkoll på grannarna har hon och en söt liten hund som inte ville hälsa. Imorgon hoppas jag på fint väder och en kvällsritt i solen, får se om mina förhoppningar infriar sig.

Det Positiva: Nöjdhet
Det Negativa: Långtröja

Running like the wind

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0