Julhästar

Har varit en lugn vecka i stallet med vaccination och promenader. Igår följde dock Johan med ut så vi red lite på vallen tillsammans, höll oss till skritt, men det var kul. Tror hästarna också uppsakattade att få komma ut tillsammans. Det var mysigt att pyssla tillsammans, jag mockade och Johan vägde upp tre dagars kvällshö eftersom jag åker hemhem några dagar nu. Sedan bar vi in lite nytt foder jag inhandlat och gjorde lite extra julfint så att jag inte skulle behöva göra så mycket idag på morgonen. Sedan hade ju jag köpt lite julklappar till Maxim (läs mig själv) en lädergrimma och ett täcke (jupp, mina svaga punkter, speciellt grimmor, har inte haft hästen i 6 månader än, men minst 6 st grimmor hänger i stallet, och typ en som används till vardags...) så vi testade lite grejer och jag var mycket nöjd med mig själv (julerbjudande på sharpman annars så hade det inte blivit något...)


Fin lädergrimma

Fint blått fleecetäcke :)

Idag fick hästarna lite äpple och morötter som frukost och en tuss hö i boxen medan jag mockade, mycket trevligare med sällskap när man ändå är där och lite julstämning blev det ju när hästarna mumsade på i bakgrunden. Sedan fick de komma ut med sitt frukosthö och jag gjorde i ordning kvällens mat och en smaskig julkrubba med pellets, lusern, morätter, äpple och knäckebröd.



Sedan pussade jag Maxim God Jul och Joker också såklart och begav mig in mot stan igen. Nu väntar snart en andra julfrukost hos Johans pappa, sedan ska vi laga mat och fira jul. Första gången jag inte är hemhemma på julafton, men det känns bra, jag är ju med Johan <3

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0