Löshoppning

Idag så var det löshoppning som stod på schemat. Hampus fick hoppa först, han var duktigt och tyckte nog att det var ganska kul även om han var lite mer intresserad av gräset som växte i kanden av ridbanan. Har tyvärr inga bilder på honom då både Jossan och jag behövdes för att hålla igång honom. När han kommit relativt rätt på hindren och hittat lite flyt så fick han gå in och äta, han behöver ju inte träna för att lära sig direkt.

Joker därimot ska lära sig på riktigt så han fick hoppa lite mer och lite högre. Han var riktigt duktig, i början så försökte han komma undan och svänga ifrån, men sedan fattade han vad han skulle göra och sprang runt, runt. Och som han hoppade, han var superduktig, tillslut var hindret uppe på 120 cm och han flög över utan problem, då fick han sluta och fick en massa beröm. Duktig häst!


120 cm hoppet!

Sedan fick han komma in och äta och bli ordentligt borstad, han såg rätt så nöjd ut med sig själv. Och vi har redan planer inför hösten.

Det Positiva: Duktiga hästar
Det Negativa: Allergi på G

Ibland går allt som på räls

Over and Out

Kommentarer
Postat av: Syster Frida

åh roligt med löshoppning, och vad roligt att han hopapr så bra jocker.:D:D det kan bli väldigt intressant till hösten tror jag, får ta ledigt och komma upp till dig då och fota massor.:):)

2011-04-13 @ 19:55:21
URL: http://fraidich.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0