Tvättdag

Efter en vecka som börjat med idel motgångar och nedslående saker, äntligen lite flyt. Hann inte rida eftersom jag det tog en timme att klippa hästen då jag inte förstod mig på klippapparaten, kaos, verkigen kaos på jobbet, med en rättidighet som landar på 73%, en krachad maskin och jäkligt mycket körtid att ta igen på en annan, laddad med prover för två dygn och de sista av dessa går ut imorgon, innan dess ska alla de andra proverna som gick ut tidigare i veckan gå, men det är bara att vänta och hålla tummarna.

Men flytet kom idag, körde en povningsjämförelse som jag verkligen tror på, hoppas att alla timmar av jobb och slit äntligen ska löna sig. Sedan kommer jag hem och går ner i tvättstugan för att hoppas på att en tid ska vara ledig så jag kan paniktvätt. den generella regeln är att tvätta när strumporna är slut och nu har jag haft samma par i tre dagar, så verkligen på tiden alltså. Kommer ner och letar upp mitt lås och vad upptäcker då om inte att låset redan sitter på dagens datum! Så då kunde jag börja tvätta på en gång, så skönt!

Fick tummen ur handen och gjorde tacopaj av den överlivna köttfärsen också, så jag är rätt så nöjd med min dag. Nu väntar jag på sovsällskapet och på att kläderna ska torka, sedan är det godnatt.

Det Positiva: Flyt
Det Negativa: Oflyt

You and me baby!

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0