Slagdocka

Jag åkte på träningen tillslut och agerade slagdocka för nybörjarna. Det var rätt trevligt, fick inte allt för hårda Men-hugg imot mig heller. Sedan fick jag träna lite gunder också och börja öva på att använda handlederna mer, försökte också tänka på min kamai och mina händer som gärna flyttar ner sig på handtaget, det gick rätt så bra.

Det är dåligt att man ska känna halvkrasslig innan träningen och känna sig stark och frisk efteråt, för att sedan känna sig ännu krassligare dagen efter. Man vill ju träna även om man vet att man får betala priset sedan. Hade funderingar på att vila en vecka nu och träna nästa söndag, men nu, efteråt är jag ju sugen på att träna på torsdag igen. Det är illa det här, men har lovad mig själv att inte bestämma något innan torsdag och känna efter då hur det känns. Jag har räknat och tänkt efter och jag tror att sedan jag började med kendo för nästan två år sedan så har jag som längst haft ett uppehåll av tre veckor mellan två pass. Det är ett rätt så bra facit så jag borde kunna ta ett steg tillbaka och hoppa över pass när jag känner mig halvsjuk, men det är svårt, så svårt.

Vi lekte lite också, eller Anders, James och jag lekte, medan de andra tog på sig Men så stod vi nära varandra och så högg Anders Do på mig, jag högg Kote på James och James högg Men på Anders, sedan om igen, det var väl kanske inte den bästa idéen i världshistorien, men lite kul var det. Sedan så körde vi kakari-geiko och ji-geiko och efteråt plockade Anders fram en efterbliven chipspåse och så hade vi gemenskap i gemenskapetsrummet. Jag åt inga chips, det var chili och sådant äter jag inte och chips är heller inte så gott, men jag var med och skrattade i allafall.

Nu ska jag sova och orka med en måndag som jag hoppas är mindre kaos än den förra.

Det Positiva: Skratt och lek
Det Negativa: krasslighet

Temptations....

Over and Out

Kommentarer
Postat av: Caroline

Träna inte om du har ont i halsen eller feber bara, det är inte värt riskerna.

2010-10-25 @ 08:14:02
URL: http://www.kendoka.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0