...

Denna vecka har känts så otroligt stressig, mest för att jag skulle hinna så mycket och bara jobba tre dagar. Nu är det i allafall långhelg och även om jag inte får vila så där jättemycket så är det skönt att koppla bort jobbet en stund.

Idag har det flyttats böcker så det stod häriga till och bokhyllor! Kändes som om vi flyttade ett bibliotek. Nu har Erik i allafall alla sina böcker och bokhyllor, förutom de två som vi gömde packa in i bilen, vid Stångån och inte i Borensberg. Blir spännande att se hur det kommer att se ut där när allt blir klart.

Annars så har veckan gått med lite ridning, lite filmtittande och lite kendo såklart.

Igår var det dags för träning igen. Vi körde grunder först och Anders gick omkring och påpekade och petade, åt mig väste han att jag skulle hugga odentliga Do som lät. Så jag försökte, då hör man hur han väser igen, tre personer bort. Annars så var det ett bra pass ur "Anders-citat" synvinkel, det var bra ur andra vinklar också, men han var riktigt på gång igår. När det vanliga grundpasset var slut så fick vi träna lite rustning också. Jag lärde mig att det är typiskt dåligt att sticka fram armbågen så en peronen kommer rusande, då kan Do stå i och det gör ont. Sedan är det heller inte så bra att springa in med halsen före i en shinai, men allt gick ju bra tillslut ändå. Trött var jag efteråt, helt borta när vi skulle hälsa av och ställde Men rakt framför mig där jag skulle buga. Men man får ha sådana dagar också.

Nu blir det lite snabb avstädning, en tur till affären och sedan möta syster vid tåget.

Det Positiva: Kendo
Det Negativa: Stressig vecka.

Ni slår mig för mycket i huvudet....

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0