Snöväder

Det har snöat konstant i två dygn nu och jag har övergivit min cykel. Det känns säkrare att ta sig fram på sina egna ben och inte förlita sig på att det är ordentligt plogat, vilket det aldrig är. Det är underbart vackert utomhus och ibland vill man bara kasta sig ut i allt det vita.

Jag har njutit av en ridtur i vintervädret den här veckan, innan det började snöa. För första gången på många år så galopperade jag barbacka! Kändes bra att jag vågade tillslut. Ser mycket fram i mot helgen då jag och syster ska rida på tur i djupsnön, hästarna kommer att ha lite blandade känslor inför det här tror jag. Hampus älskar snön och plöjer fram som en lite skogsmaskin medan Joker inte alls förstår varför snön ska vara i vägen för honom.

Igår var det kendo och nu är det bestämt att det blir Malmö nästa helg, anmäld och klar! Det var ett konstigt pass, jag blev helt fnissig och kunde inte koncentrera mig alls. Men nu har jag kommit på en övning som jag kan göra hemma så ska testa den i kväll. Måste försöka träna lite gran själv också.

Det var efter att ha släpat cykeln fram och tillbaka till Ryd som den nu står övergiven hemma på gatan. Därför blir det nu promenad hemåt i snöyran!

Det Positiva: Vintervärld
Det Negativa: Obefintlig plogning

I need you...

Over and Out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0