Vackert bröllop, härlig bröllopsfest

Det var en fin helg i helgen. Vackert, romantiskt och hela baletten. Vi åkte ner på lördagen och kom fram i någorlunda god tid för att byta om till bröllopskläder och sedan bege oss till kyrkan. De var så vackra när de kom gående in och Caroline hade en underbar klänning på sig. Sedan sjöng Johans halvkusin Av längtan till dig älskar den låten. Sedan var det lite psalmsång och prästen pratade lite, de växlade ringar och hade inte det vanliga orden "jag tager dig blablabla.." utan det var jättefint. Sedan sjöng Helena jättefint i kyrkan på italienska tror jag att det var. Hon sa efteråt att hon inte riktigt kunde titta på brudbaret när hon sjöng för då skulle hon börja gråta. Jag var nära själv ett par gånger och jag hade aldrig träffat dem innan så förstår att det var svårare för henne som faster. Men de såg så lyckliga och förälskade ut att jag drogs helt med i stämningen, de verkar verkligen ha hittat rätt. Sedan sjöng vi en psalm till och så var det slut.


Caroline och Björn (Johans kusin)

Vi hade tur och det var uppehåll när vi var utomhur solen sken nästan till och med.


Vi var rätt så fina vi också <3

Efter en kort tur till en mataffär och lite fruktinhandling åkte vi ut till Hälleviks havsbad där vi bodde och själva bröllopsfesten hölls. Vi fick supergod fördrink, därav turen föbi mataffären innan då vi inte ätit sedan frukost, jättegoda snittar, en sort med lax och en med brieost och hallonsylt. Sedan var det dags för en härlig bröllopsmiddag, havstallrik till förrätt med lax, räkor och kräfta. Sedan varmrätt grillad oxytterfilé med gräddkokta kantareller och potatisbakelse. Det bästa av allt var efterrätten. Alla fick en egen lite tårta kan man säga. Brudparet fick skära en bit som vanligt, men vi andra fick en egen, ska försöka beskriva den. Tänk er en cylinder som är gjord av vit choklad. I den har man längst ner lagt ett lager med mörk, kladdkakeaktig choklad, sedan ett lager med något som smakade citron, mousse eller något. Överst och längst ut mot sidorna av den vita chokladen chokladmousse. Det var fantastiskt!



Sedan fick jag hälsa och bli presenterad för brudparet också! Känns kul att ha träffat de flesta i Johans släkt nu. Det var mängder av fina och roliga tal under middagen och det kändes som om man lärde känna dem lite gran. Efter middagen var det party hela natten, vi dansade, pratade och hade det allmänt trevligt. Jag och Johan gick på en mysig promenad vid havet. Det är väldigt vackert i Blekinge har jag märkt.


Party, party!

Det var en fin helg och sedan sov jag gott i vårt lilla rum. Fick en härlig frukost/brunch på morgonen också. Frukost är verkligen mitt favoritmål om dagen. Sedan for vi hemåt Linköping igen. Blev rätt trött, lyssnade på Annika Östberg som sommarpratade och somnade tillslut. Var helt slut när jag kom hem så det blidde ingen träning för mig, hade en mysig hemmakväll med missarna istället.

Dagen idag har vart seg och lång och jag ska nog snart ta coh avsluta den.

Det Positiva: Fina människor
Det Negativa: För lite sömn

Alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött för att möta den vackraste människan jag någonsin mött...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0