FlumKendo

Eller nått! Kom inte på något annat sätt att beskriva gårdagens pass på. Men det var nog ganksa välbehövligt då jag själv var rätt så flummig. Tanken var att vi skulle hitta ett progam till uppvisningen och sedan vara med på repetitionen tillsammans med alla andra.

Detta innebar att vi fem (senare sex, kommer till det) som skulle vara med gjorde som Anders och Kalle ressigerade. Vilket var bra så slapp man komma på något själv. Uppvisningen kommer bli awsome! Ska knäppa bilder alternativt hyra in en fotograf som knäpper bilder på det hela imorgon. Med min nya kamera jag hämtade igår. Inte kommit underfund med den ännu, men det löser sig nog. Jag ska vara ersättare/tidtagare imorgon och kanske hoppa in och byta av, vi får se, vi fick nämlingen en extra person som ville vara med och då kände jag att jag lika gärna kunde stå över och hjälpa till på andra sätt istället.

Först så blir det i allafall grundhuggen som visas, Men, Kote, Do och Kote-Men. Sedan bli det lite mer av samma sak på ett häftigt sätt och så slänger vi in lite kontringstekniker och ji-geiko som avslut. Alla kommer att vilja börja med Kendo efter detta!

Efter lite träning på uppvisning blev det ji-geiko varvet runt, har ingen direkt känsla som jag kan beskriva. Men det var kul att köra mot Johanna igen! Annars så känns det som om något har hänt med mitt Kendosug. Jag har kul på träningen när jag går dit, men jag känner aldrig det där suget som jag brukade. "Ja! Imorgon är det kendo" elle räknar dagar till nästa träning. Kan det ha blivit för vardagligt. Det är en så självklar del av livet att jag liksom puttat undan känslan av nyförälskelse. Jag vet inte vad jag tycker om det. Men som förnufitga personer i min närhet påminner mig om, Kendo är inte allt, den är inte ditt liv, bara en del av det och det får inte bli det som hela tiden kommer först. Jag tror att jag har insett det nu och lugnat ner mig. Jag älskar kendo, men jag kan vara förnuftig och lyssna på resten av mina behöv. Tror jag i allafall. Jag hoppas dock att jag snart får känna känslan av att vara riktigt nöjd med en ji-geiko.

Det blev dags för generalrepetition och tjuvtitt på övriga grenars show. Iaido var riktigt bra och det var väl den sport jag kan relatera till. I alla andra rullar de omkring på golvet och har sig. Not for me, jag håller mig stående tack. Tillbaka till vår egen Dojo efteråt och då kom jag på att jag ville hoppa hopprep, så hopprep hoppade vi medan killarna duschade. Sedan gjorde vi haiasuburi i hopprep också, det gick sådär, sedan kom vi på att man kunde dra hopprepet på marken och göra samma sak, mycket bättre.

Sedan var det kväll och jag somnade bra för att vakna till ännu en tidig morgon, men jobbdagen blev inte så tokig ändå och nu känns det som om helgen är välkommen på riktigt.

Det Positiva: Flumm
Det Negativa: Ingen lust

Come back and blow me awa again...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0