Tjejfika!

Sådär, nu är jag tillbaka en sväng. Eftersom det efterlängtade blodet håller sig borta ett par timmar till så tar jag paus en stund. Gårdagen var en trevlig dag, började med att jobba på labbet och försöka få ut provsvar, det gick rätt så bra, tillslut, men morgonen började med att jag hade klantat till det rejält på fredagen så det var en del som strulat till sig vilket innebär fler sena prover och prover som måste gå om. Men gjort är ju gjort och inte mycket att göra åt, försöker ju i allafall att inte göra samma misstag två gånger. Gick rätt så smidigt att jobba ändå, fick sitta och utvärdera i princip hela dagen, men försökte gå omkring lite också eftersom man blir så stel annars.

Efter jobbet cyklade jag till Skäggetorp för fika med Lollo och Linda. Jättekul att träffa Linda igen, henne har jag inte sett på hela sommaren. Lollo hade bakat jättegod äppelpaj och en vaniljsås som var jättegod. Fick ett enkelt recept på vaniljsås också 3 dl vispgrädde, 3 ägg, 3 msk socker och vaniljsocker efter smak, det ska jag prova någon gång. När vi mumsat i oss paj så pratade vi en massa om allt från blommor och mat till klasskompisar och lite kendo. Jag och Lollo lyckades klämma in lite sånt, sedan började vi prata om vampyrer istället. Så åt vi lite mer paj och smakade på den hemmagjorda citronglassen som var god den också. Det slutade med att vårt fika varade i fem timmar ungefär, så sedan var det mörkt att cykla hemåt. Fick sällskap en bit av vägen, men sedan bestämde jag mig för att inte cykla genom Rydsskogen utan ta vad jag förmodar är den närmaste vägen i utkanten av skägget och sedan upp genom Gottfidsberg. Om några veckor ska vi vara hos mig och fika så jag får visa upp den nya lägenheten.

Hemma blev det snabblagning av mat och sedan lite tv innan jag slocknade och sov oerhört gott. Vaknade rätt så pigg i morse och hann med att plantera lite i landet också. Fick två jordgubbsplantor igår av Lollo som hon tänkte avliva, men nu får vi se om de återhämtar sig och kan överleva vintern hos mig istället. Hällde på lite vatten och passade även på att vattna granen lite. Känns kul att ha något att pyssla med.

Sedan cyklade jag iväg till HU och där har jag varit sedan dess och väntat på blod som skulle komma klockan ett, men på grund av ett borttappat papper nu kanske kommer efter tre. Vilket ger mig mer tid att leta rätt på min handledare, men också längre tid att vara här ikväll. Får se hur det hela utvecklar sig, hade ju ändå planerat en lång kväll här och nu har jag fått kort också så jag kan komma och gå som jag vill vilket känns väldigt skönt.

Ska se om jag orkar ta tag i lite mer gejer nu, mest suttit och fixat med innehållsförteckningen nu eftersom jag inte hade riktigt koll på hur den fungerade i openoffice, men nu är det på G i allafall. Sedan har jag lyckats knåpa ihop en text med lite tankar om torsdagens resultat också så jag är rätt så nöjd. Har dock en del artiklar jag kan läsa och försöka förstå samt en del termer att kolla upp. Lite trött på det nu och vill helst labba och komma igång ordentligt. Förväntansfull över vilka resultat som kan tänkas dyka upp också.

Det Positiva: Passerkort och Tjejfika.
Det Negativa: Försenat blod.

True Blood....

Over and Out

Kommentarer
Postat av: Linda

Nu har jag hittat hit :)



Angående vaniljvispen: det ska vara 3 äggulor och inte 3 ägg :). Vispa grädde. Vispa ihop ägg, socker och vanilj. Och blanda därefter ihop allting.



Jag hade också jätteroligt igår! Längtar till nästa fika :)



Kramar

2009-09-08 @ 14:38:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0