Ridning och Fika

Igår blev det en sväng ut till Hampus och en ridtur med Jossan. Eftersom det är älgjakt höll vi oss på vallen och sedan hoppade vi lite på ridbanan. Jag fegade och hoppade låga hinder, men Jossan hoppade en oxer på 80 med Joker och han flög högt över, när han lägger av med mebisfasonerna är han en riktigt stjärna. Jossan var glad och lycklig efteråt, hon behöver bara styra rakt mot hindret och släppa honom så sköter han det hela. Någon gång kanske jag vågar mig på att hoppa honom jag också, men för tillfället håller jag mig till Hampus. Hampus var duktig han med, med det sagt att han bara lyckades sticka en gång på vallen och då bara tjugo meter innan han lugnade ner sig och sedan tränade vi travvolter och åttor. Började känna att han trampade under sig och mjukna lite, men vi har en lång väg att gå. Men det är en otrolig skillnad mot för hur det brukade vara, hans ridbarhet har förändrats, till exempel fattar han oftast den galopp jag vill numera, i allafall på ridbanan och det är skönt när man ska hoppa. Fick till några bra språng också tillslut, det gäller att hålla igång honom hela vägen fram och inte låta honom pausa alldeles innan hindret, men vi får jobba vidare på det. Nu dröjer det en vecka innan jag ser honom igen, men då blir det nog en tur ut i skogen hoppas jag.

Hemma igen städade jag undan en del och bakade en blåbärspaj och så kom Linda och Lollo över. Hade jätte trevligt hela kvällen och hon blev halv elva innan de åkte hem. Våra fikastunder brukar urarta på det sättet, men det finns ju så mycket att prata om. Johan kom förbi en sväng och fick sig lite blåbärspaj också.

Har sovit en massa nu, men känner mig ändå inte helt hundra så ska försöka vila mig i form inför kvällens träning. Nu drar uppladdningen igång på riktigt!

Det Positiva: Fika
Det Negativa: Huvudvärk

7th heaven, when I see your happy faces smiling down at me...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0