Filmweekend

Fotfarande ingen cykel fixad här. Fredagen blev nämligen inte så där jättebra. Eller, ganska bra va den, läste ju ut boken och är med stadiga steg på väg mot slutet av serien. Sedan blev jag lite deppig på kvällen, men tog mig samman och tittade på film, två western filmer blev det, orkade inte med Clinatan, men Teence Hill är inte helt fel han heller, fick skratta en del i allafall, vilket var välbehövligt.

Upp på lördagen och iväg till Hampus, det var strålande sol och vi gav oss ut i skogen. Lekte ångvält och klampade omkring bland träden eftersom jag bestämde mig för att leka utforskare lite. Kul, men tror Jossan får vara vägvisare nästa gång vi ska ut på nya vägar. Lyckades med bedriften att köra upp spöet i läppen när jag hopade en stock, så nu gö det lite ont. Friserade Hampus ännu mer också, blev riktigt bra tillslut.

Resten av dagen spenderades framför datorn och tittandes på x-men i teknat format och hela tre filmer innan kvällen var över. Kunde sedan nästan inte sova eftersom nacken gjorde så ont. Försökte massera och använda vetekudde och tillslut så gick det över så pass mycket att jag kunde somna, men nu är det tillbaka igen. Dunkande smärta är inte kul. Hoppas på att jag kan stretcha ut det på träningen senare.

Ska masa mig ut i solen nu och hinna njuta lite, så är helgen inte helt bortslösad.

Det Positiva: Massa filmtittande.
Det Negativa: Stel nacke.

Längtar efter dig igen...

Over and Out

Kommentarer
Postat av: Elinor

haha men hur lyckas du med att få spöet under läppen...det ska väl ligga längst låret ;P



min helg har varit lite depp den också...inte haft någon ork alls :( men det brukar ju gå över :) hoppas träningen gör så nacken blir bättre!



kramar

2009-05-03 @ 15:54:08
URL: http://ellenelinor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0