Effektivietsdag

Började dagen med att baka scones, mumsigt var det. Sedan bar det av till skolan med ett litet uppehåll för att pumpa cykeln. Mitt bakdäck var lite för platt för att cykla på, men sedan gick det ganska bra faktiskt. Pluggade och pluggade medan solen lyste utanför fönstet. Gjorde att man ville bli klar så snabbt som möjligt med dagens mål så man fick gå ut och njuta.
Vi fyra slog vi ihop böckerna, väldigt effektiv dag om jag får säga det själv, känns som om jag har ett lite grepp om det här nu, i allafall i den ena kursen.

Hemma igen så bestämde jag mig för att promenera lite, utnämde ju detta till min hälso- och träningsvecka och nu har jag i allafall prommenerat en gång och imorgon planerar jag att springa. Skönt var det att sträcka på de något stela musklerna efter gårdagens träning och när man värmt upp lite stretcha vadern ordentligt, något jag egentligen borde göra dagligen. Härligt var det att lyssna på musik också eftersom jag hade tur, det vill säga missade reklamen och fick höra några av mina favoritlåtar. 

Nu ikväll blir det nog inte mycket gjort tyvärr, ska koncentrera mig på att städa lite tänkte jag och få undan lite mailskickande som jag skjutit upp alldeles för länge. Städa ut allt det gamla så att det nya får plats ungefär.

Det Positiva: Effektivitet
Det Negativa: Missnöje

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0