Kendo gjorde dagen

Naturligtvis glömde jag ställa om klockan igårkväll också, det ä tur att man har en smart dator som hålle koll själv och att man sedan råkar titta på datorns klocka, annars hade jag nog missat täningen. Jag åkte ganska tidigt för jag ville ha en bra rustning denna gång och inte allt för stor. Fick den jag tycker om också eftersom jag var allra, allra först, tur att Johanna också kom tidigt och låste upp. Träningen var som vanligt, jättekul, men jag höll på att dö av svett tillslut.

På söndagar brukar vi ha Nisse, men denna gång hade de bytt så det var Anders istället som skulle träna oss. Vi hade spökboll som uppvärming, med kiai där man skulle träffa. Jag är oerhört stolt över den klockrena Do jag träffade Anders med. Haha, där fick du tänkte jag. Resten av träningen var massa parövningar, jättejobbigt, svetten bara rann och min tenugi ville åka för mitt ena öga, lite irriterande, men jag orkade inte fixa den. Blev ingen bastu efteråt, den var tydligen inte igång, men nästa gång ska jag säga till så vi får basta en massa. Nästa helg är det både shinaifixardag, kendofest och träning, den sista innan jag åker hem över påsk. Förhoppningsvis hinner vi få våra kläde denna vecka också så man kan inviga dem på söndagen, vore så härligt. Alla riktigt längtar efter dem nu.

Blev en ganska så bra söndag nu ändå, när jag väl kom igång, men ska nog försöka mig på att sova tidigt ändå, i morgon blir det skola hela dagen lång.

Det Positiva: Kendo!
Det Negativa: Ont i nacken.

Me and my shinai

Over and Out

Kommentarer
Postat av: Syster

Det är så roligt när man tränar och man känner att det går så bra!!



ja vi är på kalas väldigt ofta! och det är smörgåstårta varje gång nästan...gott gott gott



2009-03-29 @ 22:13:26
URL: http://ellenelinor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0