Galet roligt

En lång skön natt under täcket blev det. Hade sedan en lagom slapp förmiddag med lugn frukost och lite filosoferande. Vid lunch åkte jag in till campus eftersom jag ville inhandla boken som äntligen kommit. Så kom jag på den brilljanta idéen att jag ville ha lunchsällskap också. Sån tur för mig att Johan också var på campus och ville hålla mig sällskap medan jag åt mat. Sedan pratade vi en del och läste serier och horoskop.

Två timmars föreläsnig om luft hade jag sedan. Den finns överallt omkring oss och vi lägger knappt ens märke till den. Det finns också så mycket olika saker som kan förorena den. Det jag hittills har lagt märke till i denna Miljöteknik kurs är hur människor verkar resonera. Ofta så känns det som om det enda miljöproblem som är värda att göra något åt är dem som antingen hotar hela mänskligheten eller som orsakar stor ekonomisk skada. Ännu har vi inte stött på ett enda miljöproblem som åtgärdas bara för att rädda natur och djur. Kanske är det bara så det fungerar, eller så har vår föreläsare valt att famställa det så.

Direkt ut till Hampus efter förelsäningen, var väldigt effektiv idag och gjorde klart allt i stallet innan jag tog in honom. Därför hann vi med att rida nästan en hel timme innan vi var hemma igen. Tränade en massa tempoväxlingar idag och det fungerade väldigt bra, ska jag göra fler gånger som uppvärming. Sedan så var det till att ta in alla hästarna, Madicken var lite ivrig och Joker med, ville ha sin mat så fort som möjligt. Så borstade jag av lermonstet Joker också innan jag gick till bussen. Abopå bussen så åkte jag i världens dammigaste ut till Hampus, mycket lyckat med min dammallergi. Varje gång han stannade och öppnade dörrarna sögs det in en massa damm, som dessutom virrvlade runt det damm som redan fanns inne i bussen. Naturligtvis var det fullt med folk på bussen också, så han stannade vid var och varannan hållplats. Det var en liten plåga att ta sig igenom resan, men det gick, även om jag kände huvudvärken som kom krypande

Hann med en kort middag innan jag for iväg till träningen på kvällen. Nisse som var tränare idag så det var en svettig uppvärming. Sedan fick vi träna några av de grejer jag ville också, bland annat undvika och sedan hugga. Det var kul, sedan hade vi en övning när vi skulle gå åt det håll Nisse sa, på japanska, och sedan hugga. Det gick också bra, gick bara fel en gång och de andra gångerna gick det bra, försökte koncentera mig på att hugga ordentligt och hålla min händer rätt. Vet inte om hur det gick, men jag fick ingen anmärkning i allafall. Mot slutet körde vi stationsövning med fortsättarena i rustning. Det var riktigt roligt. Johanna bara skrek "Hårdare, hådare" varenda gång man slagit och en av de andra var helt galen och skrek uppmuntrande saker, tror jag, man blev väldigt taggad och lite stressad av honom, men det vr riktigt, riktigt kul. Sedan kanske vi ska ha en tjejuppvisning på campus också, gulp, jag tror att jag vill vara med, ska prata mer med Johanna på söndag om det.

Nu dunkar huvudet igen, ska sova så jag orkar morgondagen med jobb och lite annat.

Det Positiva: Jäklar vad kul det är med kendo!
Det Negativa: Dammiga bussar.

Det finns ingen annan i hela världen som får mig att känna så här..

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0