Träningsvärk

Tisdagen började som vanligt i den varma, goa sängen. Fick iväg mig själv till skolan tillslut där jag hade en lektion. Tentagenomgång och exakt en vecka innan tentan också. Åkte hem och åt lunch sedan och snyggade till i köket, så skulle jag tillbaka och börja tentaplugga. Kom fram till campus och upptäckte att jag glömt träningströja så fick cykla hem igen och hämta. Hann i allafall plugga lite innan det var dags att fara vidare.

Vi åkte till Norrköping och deras klätterhall. Där har jag aldrig varit tidigare så det var spännande. Blev dock sur och besviken på mig själv för att jag inte har någon teknik överhuvudtaget. Glömmer hela tiden bort att man ska klättra med benen och inte armarna. Det är ju så roligt med klättring och jag vill verkligen vara bra på det, men då måste jag träna en massa mer och när ska jag få tid till det.... Avslutade kvällen hos Mårten med pizza, det var gott!

Denna dag var det Hampus och eftersom jag känt att jag haft så dåligt med tid de senaste gångerna jag varit där blev det långtur idag. Två timmar var vi ute! sedan pysslade jag om honom en massa också och fixade i stallet. Ridturen gick bra, han var väl inte världens piggaste, men vi red en av hans favoritrundor så då blev det lite bättre. Galopperade fort, fort genom snön i skogen.

Nu känner jag att jag har träningsvärk, både efter ridningen och efter klättringen, smart Matilda, kendo i kväll ju...
ska försöka ta mig samman efter jag ätit och tentaplugga lite och i morgon blir det hela dagen tentaplugg, så det så!

Det Positiva: Ridtur
Det Negativa: Träningsvärk

Vill att det ska bli kväll..

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0