panikinhoppare...

Det är jag det, men mer om detta senare.

Dagen började med en snabbfrukost och sedan iväg till hästarna. Kände mig inte jättepeppad, men blev gladare när jag kom dit. Jossan låg och snörvlade i influensan så jag fixade med båda hästarna. Började med Hampusen eftersom han har huvudprioritet hos mig så vi red en fin lite runda. Han kände sig ensam i början och gnäggade, men sedan blev han ganska pigg och glad med hampus-mått mätt. Blev en kortis med Joker också. I början var han jättelugn, han stod till och med stilla  när jag satt upp! Herreud, vad väluppfostrad han var. Sedan gick det lugnt och fint ut från gårdsplanen och uppför den långa backen. Han kändes så lugn och fin så, sedan fick han naturligtvis fnatt. Taktde som en galning, slängde sig och bockade. Blev bara skritt idag, eftersom det var första gången vi var ute på egen hand. När han lugnde ner sig och skrittade fint vände vi hemåt igen. Återigen blev det småtaktning och halvtrav, lyckades i alla fall sitta kvar och tur var väl det.

Hemma så slängde jag mig in i duschen, ville ju inte gå runt och lukta hönsskit och häst. Sedan blev det matlådsmiddag innan jag for iväg igen. Precis när jag suttit av Hampus ute i skogen ringde nämligen mobilen, simhallen så klart. "Kan du komma och jobba typ nu?" sa nej eftersom jag var mitt ute i skogen. Hon skulle försöka hitta någon annan, men en timme senare ringde hon igen, jag är nu på väg hem. "Kan du jobba så fort du hinner?" Då blidde det så att jag sa ja. Egntligen skulle jag ju ha åkt till skolan och fixa datorn med Johan, men vi kom överrens om att vi tar det i veckan när det finns mer tid. Blev nämligen så att jag ska jobba i morgon på dagen också.

Lyckades ta mig fram också och Bella blev glad över att se mig. Hade varit tävlingar på dagen och om jag inte kunnat komma hade hon och Viktor blivit själva. Senare på kvällen upptäckte jag också varför inte någon annan i extrapersonalen kunde jobba. Det var nämligen personalhyrning i romerska badet och där var väl ungefär hälften av dem. Flöt på bra med jobbet, städade och städade och det var inte så illa som det brukar. Vi låg väldigt bra i tid, men då fastnade hissen. Bella hade ställt in sopor där och troligtvis har det vickat och hissen är fast. Så kan det gå, tur att det inte var någon människa i.

På hemvägen stannade jag och köpte godis och hyrde en film, så nu blir det litr myskväll. Ska dock försöka sova bra i natt också. Blev inte så mycket av det föregående natt tyvärr. Man ska inte läsa sent och sedan börja fundera på saker, så somnar man inte förrän vid fyra och vaknar undefär varannan timme hela morgonen.

Det Positiva: Pengar, pengar.
Det Negativa: Vill träffa Johan.

Har man barnasinnet kvar i kroppen, leker man länge och väl i vågorna.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0