Klarare.

Så börjar dagen lida mot sitt slut och den tidiga morgonen börjar ta ut sin rätt. Envis som man är är jag dock fortfarande uppe. Insåg att det inte var en bra idé att bara ätit frukost vid fem och fil till lunch så jag fick i mig lite mat igen nu på kvällen. I morgon måste jag laga ordentlig mat, känns som om jag kommit in i en ond cirkel nu och det känns verkligen inte bra.

Eftermiddagen blev det filmtittning, såg underbara Stolthet och Fördom, den nya versionen. Inte riktigt lika bra som den gamla, men den duger, den duger alldeles utmärkt. Är så fina omgivningar de spelar in i och så mycket fina hus. Jag har en liten besatthet av fina hus. Älskar att titta på dem, både stora och små, kan vara allt från små röda stugor med igenväxt trädgård till stora engelska stenhus. Det finns så många olika där ute, jag kommer aldrig att få se dem alla. Fick bort mina tankar från funderingarna också. Sedan skulle jag till att börja med min att göra lista och precis när jag ska gå ut så ringer syster, så då blev det en massa prat en lång lång stund. Efter att vi lagt på ringde jag till mamma och pappa också och pratade med dem båda. Tog ju också en och en halv timme, så två och en halv timme i telefon blev det. Helt klart värt det, trots att jag inte gillar telefoner, fick prata av mig en massa och lyssna på en massa prat också.

Min attgöra lista är kortare också, har lyckats med en del grejer och ska fortsätta i morgon, men nu känner jag hur hjärnan dimma igen totalt. Inte bra, får bli sängen på direkten. Måste orka med morgondagen också. Funderar på om jag ska gå på en lunchföreläsning om sömn, kanske kan vara något för mig.

Det Positiva: Klarare, men inte beslutat.
Det Negativa: Ojoj, ögonen faller ihop.

Give me, Give me...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0