Semesterhelg

Två underbara semesterdagar och en arbetsdag är över. Känner mig pigg och fräsch, behövde nog denna helg till att bara vila och umgås.

Det soliga vädret höll i sig under lördagen som till större delen spenderades utomhus. Vi rensade ett hörn av trädgården Johan och jag. Det blev väldigt fint och så trevligt att vara ute i solen och jobba. Ibland inser man inte hur kul saker och ting är eller hur mycket det betyder innan man mister dem. Det blev väldigt fint, för man såg en så stor skillnad. Sedan vankades det rabarberpaj till fika och gör lax till middag. Blev film även denna kväll, uppkrupen i soffan med Johan. Det var så skönt och avslappnande att umgås i flera dagar utan någon speciell tid att passa eller något speciellt att göra. Jag hoppas det blir av snart igen.

Jag stannade kvar under hela söndagen också, läste bok medan Johan knopade med sin dator eller i rabatten. Sedan var det dags att åka hem till Linköping igen. Det är inte långt från Borensberg och hit, men ibland känns det som om det är flera timmars resa istället för trettio minuter. Nu är han så där långt bort igen och jag har en hel lägenhet för mig själv. Känner mig mer och mer sällskaplig, brukar tycka om att vara själv, men nu för tiden vill jag ha saker att göra och umgås med alla människor jag tycker om istället.

Dagen idag har mest bestått av jobb, rätt så mycket som skulle göras och en del trasslade till sig. Det mesta edde ut si efterhand, men lite är kvar till imorgon. Måste ta tag i vissa prover som är sena och fortfarande inte kommit upp från preppen. Får höra mig för med folket där om vad som hänt. Ett tillbud hade vi också, rätt så allvarigt då någon tappade tre liter toluen i golvet. Inte bra alls, stank ute på lab så man fick gå ut och andas frisk luft när man varit där ute. Ingen kom till skada i allafall och det är ju huvudsaken.

Nu ska här sovas så jag kommer upp imorgon. Har stora ambitioner inför morgondagen!

Det Positiva: Helg med Johan.
Det Negativa: Att kemikalier ska vara så farliga.

Känner mer och mer ju länge tid som går....

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0