Är på topp

Energin bara flödar över, måste vara allt fredagsfika som spökar i hjärnan nu. Kan också bero på att jobbdan bara har flytit på så jäkla smidigt. Haft nått att göra hela tiden, men inget speciellt stressigt. (Räknar inte med expresserna som kom ut några timmar senare än vad de skulle, inget att göra åt ändå). Inte ett ända omprov i sikte, alla IS-värden höll sig där de skulle och det var knappt några positiva prov så man behövde inte oroa sig för spädningar heller.

Fick blanda lösningar också som jag sedan lyckades få godkända, kändes underbart. Det bekräftar i allafall att man är riktigt bra på någonting, i allafall denna dag var jag helt grym på att blanda. Fick lära mig lite nya saker idag också, skulle kanske ha legat på lite mer tidigare i sommar så det kommit lite tidigare, men, men, hade ju så mycket annat att stå i då och nu när det är lugnt har man ju ro till att ta in lite mer nytt. Så nu har jag bekantat mig med lite fler maskiner och hoppas att de ska bli lika goda vänner som de jag haft tidigare är. Nästa vecka kommer en person tillbaka fån semestern så då blir vi tre, kanske får jobba 100% då också om det är mycket, Daniel frågade om jag kunde och det ser jag inga hinder för. Jobar gärna så länge det finns något att göra.

Nu sedan jag kom hem har jag fantiserat i mitt huvud och möblerat på ett papper, är lite olika idéer om vad man kan göra, men måste mäta lite i lägenheten också och kolla lite närmare på den. Min inspektion när tidigare var väl inte sådär jättenoggrann, vill ju inte gå och snoka i skåp och garderober när folk bor där. Så tills vidare får jag nöja mig med att bygga luftslott och ta tag i det på riktigt i september.

Längtar nu till ikväll då jag ska träffa Johan, ska bli riktigt skönt att få umgås lite med honom, känns som om det var evigheter sedan.

Det Positiva: Blanda godkända lösningar.
Det Negativa: Lite morgontrött

När allt bara flyter på är livet underbart.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0