Tjejsnack och kladdkaka

Jopp, som rubriken antyder var detta min fredagskväll. Efter middagen blev jag så där otroligt sötsugen, men jag vill ju inte gå i väg till affären bara för att köpa godis. Så jag bakade mig en kaka istället. God kladdkaka med vaniljsås gjorde genast kvällen lite bättre. Sedan började jag prata med en vän på msn och där blev jag kvar i ungefär tre timmar. Mycket tjejsnack och det var underbart härligt att bara prata med henne. Få ur sig lite saker och funderingar och kanske kom jag till lite insikt också. Det var i alla fall roliga timmar, med generande småfitter både här och, misstänker jag, i Gävle. Har beslutat oss för att vi ska träffas, då jag åker hem nästa gång, och har en riktig tjejkväll, ser jag fram i mot. Det är skönt att ha en person man kan prata om vissa saker med.

Idag så sov jag länge, länge, hann precis äta frukost och klä om innan bussen gick. Inte världens mysigaste väder att rida i, men jag bet i hop. Börjar faktiskt kännas att man blir äldre. För några år sedan kunde jag lätt rida ut i ösregn eller full snöstorm, inte kunde liksom hindra mig, men nu kryper jag ihop lite bara det duggar och blåser lite. Börjar bli lite vek kanske. Hampus skötte sig bra, men vad mycket det finns att jobba på. Försökte mig på att rida lite volter idag och han var stel som en planka. Kommer att krävad mycket för att mjuka upp honom, men jag får väl göra mitt bästa med den tid jag har.

Sitter här nu med lite kladdkaka och funderar på var mer jag ska hitta på idag. Kanske bara krypa upp i sängen och mysa med min bok.

Det Positiva: Tjejsnack
Det Negativa: Kallt och blåser

Kom värm mig....

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0