En sån där tisdag då.

Såå, ännu en dag är över. Heldag i skolan idag, från åtta till fem. Började dagen med att tokcykla till SKL och för första gången sedan vi startade där öppnade de dörrarna tio minuter över åtta och inte strax före åtta. Så jag, som för en gångs skull var där till strax innan åtta, fick till och med vänta och svettig som jag blev var det inte alls bra att stå stilla i kylan.

Föreläsningen var i allafall intressant, handlade om fingeravtryck och hur man undersöker dessa. Väldigt spännande och vi fick testa också för hon hade med sig diverse pulver och infärgningsmedel. Dessutom fick vi sluta en halvtimme tidigare så vi slapp stressa tillbaka till campus. Det är värt så himla mycket att slippa stressen, nu kunde man cykla i lugn och ro och prata lite istället. Sedan höll vi på att bli övrkörda av en bil också, vi hade grönt, men det såg inte bilen, eller rättaresagt Katta såg det inte, hon blev väldigt skärrad sedan och kom och bad om ursäkt. Sådant som händer och allt gick ju som tur är bra. Föreläsningen i den andra kursen var det mest repetition, men det kändes skönt, varje fall något som är lite lättare.

Till lunchen fick vi sällskap av Johan, det var trevligt, tror jag blev lite lugnare, annars satt vi mest och oroade oss för vår muntliga argumenterande presentation. Jag fick i allafall vara allra först med min, det har jag aldrig varit förut. Nervöst, men det gick ganska bra, missade nån mening, men tror att jag fick till betoningar och annat som det skulle vara. Så skönt att sedan sitta resten av eftermiddagen och lyssna på alla de andra. Det känns verkligen som om den kursen är bra för mig. Även om jag fortfarande blir nervös och darrig är det tydligen ingen som märker det och jag tar mig igenom allting som jag ska.

Idag var det också dags för veckans handling, planerat jättefint nu olika maträtter jag kan laga under veckan och nu ska jag prova lite nya recept också. Cyklade då iväg till coop i Tornby, isigt så jag tog det lugnt, blir helt omedveten om omgivningen och håller på att missa flera gröna ljus vid övergångsstället. Varför kan inte cykelljusen också låta för? Lyckas efter mycket om och men få tag på en vagn, till det första stället jag fick fanns det bara sådana där megastora som jag inte ville släpa runt på. Vid ingången står det tre-försäljare. Ånej, suckar jag, de står verkligen och blockerar och man kom inte förbi utan att ha pratat med dem. Min var speciellt envis tror jag. Nej, jag ska inte ha någon ny telefon tyckte jag, jag har precis köpt denna. Klart du ska ha en ny telefon tyckes han tycka. Inget abonemang heller och då tittade han på mig som om jag var dum i huvudet. När jag sa att jag aldrig ringer på min mobil och att mina sms-kostnader ligger på kring 50 kr. Då såg det ut som om han tyckte att jag var en konstig prick och att han aldrig hört talas om någon som mig. Blev nästan lite sur på honom, gillade inte hans attityd. Sedan kom jag i allafall in i butiken och det första jag gör är naturligtvis ett impulsköp. Skäms lite, men kunde inte stå imot, den var så mjuk, så vackert lila och så varm och go, en mysig fleecefilt som ska hålla mig varm när Johan inte är här, ligger nu kring mina axlar. Resten av rundan följde jag min lapp strikt och köpte inte ens någon godsak, känner mig i allafall stolt över detta.

Lite plugg ska det nu förhoppningsvis bli innan det är dags för sängen igen.

Det Positiva: Varm och gosig filt.
Det Negativa: Storhandlingen skulle ju minska impulsköpen, inte tvärt om.

Dreaming of you...

Over and Out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0