Min ledighet

Min ledighet mest i bilder då jag inte orkar skriva så mycket. I morgon far jag hemåt Linköping igen för några dagars jobb innan Italienresan tar vid. Ganska lagom med en vecka här uppe, nu räcker det med släkt ett tag framöver.

Det har blivit en hel del mys med katterna en massa matätande och lite annat smått och gott!



Jag provar systers nya sköthäst Vinglan, en pigg och glad krabat.


Motljus, det bästa jag vet

Hej mitt Vinterland!

Årets Julgran :)

Min fina Glampi

Mammas julbord

Julafton var trevlig och granen i år slår många rekord. Pappa hade hittat en jättefin, som mest jag klädde med kulor och tomtar. Sparkpromenad till Glampi blev det på Julafton och där proppade jag i honom massor med morötter och äpplen, tänker ta mig dit imorgon också och säga hejdå för denna gång. Sedan gick dagen i en väldig fart med julkappar och mat. Jag är glad och nöjd med allting och gick och lade mig tidigt med en mage som gjorde ont av allt ätande. Ost och kex är min stora svaghet.

Juldagen var en sömnig dag när jag bara ville sova, vilket jag gjorde stora delar också. Idag var andra halvan av släkten här och det blev god mat igen. God mat som jag snott receptet på och ska försöka återskapa hemma i Linköping. Nu väntar en kväll med inte allt för mycket att göra hoppas jag. I morgon blir det packa och säga hejdå till alla.

Det Positiva: julfirande
Det Negativa: Det är aldirg tyst

Den vackraste stunden i livet....

Over and Out

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0