HemHemmadagar 2

Tillbaka i Linköping nu, men tänkte ändå skriva ner vad som hände under den senare delen av dagarna jag var HemHemma.

Under torsdagen stod det mycket på schemat. Först en sväng till farmor. Där blev det fika och sedan en promenad till farfars grav och plocka lite med blommorna där. Farmor blev glad att se oss tror jag, hon pratade i allafall ganska konstant i de fyra timmar vi var där. Fick våffellunch också innan vi for hemåt och nästa punkt på schemat.

Lilla jag, 165 cm lång skulle rida jättehästen Flisan på 174 cm. Kände mig som en myra på en elefant i början, men sedan lugnade jag ner mig och hon var väldigt snäll. Vågade mig på att trava också, men ingen galopp denna gång även om hon bjöd en massa och ville spinga. Kändes som om det var bäst att ta det säkra före det osäkra. Travade dock rätt så snabbt, eftersom hon är varmblod kan hon ju ta ut stegen också. Blev en lång ridtur, över två timmar var vi nog ute, men vi hittade en fin ridväg så det var det helt klart värt.

Under kvällen blev det matteräkning med syster och en cykeltur med pappa. Vi var ute en hel timme och cyklade, börjar bli riktigt kallt nu på kvällarna. Hösten är nog i antågande ändå, även om jag försöker tänka bort det.

På fredagen fick jag träffa min älskade Glampi igen! Han ville busa i hagen och spang och sprang. Jagade upp Fritz och sedan höll de på en bra stund innan de lät sig fångas. Han är så söt när han springer och småfrustar för sig själv och verkar så nöjd. Han kändes piggare än sist jag träffade honom, men det börjar synas att han blir äldre och äldre för varje dag som går. Blev ingen ridning, mer än ett par varv runt gården barbacka. Istället hade vi pysselstund och fotografering.

Efter en mycket god grillmiddag blev det en lång tågresa på ett trångt tåg till Linköping. Känns skönt att vara här igen och nu är det meningen att tentapluggandet ska komma igång på allvar. Egentligen hade jag tänkt lägga in en del bilder här också, men eftersom någon inte skickat dem så får det bli någon annan gång.

Det kommer ett inlägg om kendouppvisningen senare också, men för mitt samvetes skull måste jag plugga minste ett kapitel statistik först.

Det Positiva: Ridning
Det Negativa: Baklängesåkande på tåg med folk som pratar för högt för att man ska kunna sova.

Äldre och äldre, fortsätt bara så och försvinn för allt i världen inte.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0