Hästace och matte

Upp kom jag imorse! Mycket tack vare syster som är morgonpigg och började prata när mobilen ringde. Vi for ut till Hampus efter en lång god fukost.

Var riktigt skönt att rida idag, lite svalare än tidigare i veckan. Vi reda i skogen och sprang omkring en massa. Provade min hoppbana åt rätt håll denna gång och det gick bra, Joke hoppade också, fast han fjantade sig en del när vi skulle springa. Sedan sprang vi ikapp upp för en backe, Hampus fick vinna och då var han väldigt nöjd med sig själv. Joker blev lite trött på slutet när vi skulle upp för backen en gång till. Vi svampade av dem nä vi kom hem och de rullade sig båda två direkt när de kom ut i hagen.

Efter lunch hemma gick vi till campus och Frida räknade matte, vi var duktiga i två timmar innan vi gick vidare. Kollade på den nymålade märkesbacken och sedan gick vi vidare och tittade på djuren i valla. Fina hästar fanns det i hagarna och trötta kaniner. Blev lite sugen på en nin igen, men de ska ju helst ha gräsmattor att springa på. Getter och höns fanns det också i mägder.

Nu har vi kommit hem igen och ätit upp en sista hallonpajen. Den var mycket god, värmde den denna gång och det gick utmärkt. Imorgon blir det ungefär samma schema, men ska en sväng in till stan efter matten, tänkte försöka äta lite glass på Bosses och uträtta lite ärenden.

Det Positiva: Race i backe. 
Det Negativa: Svettigt.

Faster than light.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0