I valet och kvalet

Jaha, så har veckan dragit igång då, med buller och bång. Aktivitetsfylld, som vanligt, men med en härligt resa i slutet, ett till litet äventyr kan man säga, denna gång utan pojkar helt vilket är en befrielse i sig, bara min underbara syster, två underbara vänner och en pappa lite på sidan om också. Ser verkligen fram imot det vilket vilseleder mina tankar något.
Fram till dess är det dock mycket skola och mycket jobba varje dag. Kommer inte att slappna av förrän på fredag då vi far.

Grubbel i flaggorna. Här sitter man med två alternativ framför sig och har inte en aning om vad man ska välja. Väljer jag inte snart kan det bli så otroligt jobbigt framöver. Jag är en kluven människa som helst av allt vill dela upp mig i kloner och vara på alla platser, med alla människor samtidigt. Då skulle valen inte vara nödvändiga längre. Sen är det ju tyvärr valen vi gör som gör oss till människor och valen vi gör som utvecklar oss som människor. Frågan är bara åt vilket håll man vill utveckla sig. I vissa fall är valen så enkla att göra, men så svåra att genomföra och i andra fall är det själva beslutet som är det svåra.
Mina val får dock vänta lite till, först ska jag begrunda och tänka efter och om det inte hjälper kör jag på känsla. Även om det blir fel så känns det på något vis rätt, för man gjorde ändå det man innerst inne ville.

Var för övrigt och jobbade idag och träffade på en kollega som jag inte sett på evigheter. "Nejmen hej, det var längesedan man såg dig. Vart har du varit?" frågade han "Jag har jobbat istället för dig några gånger, därför har vi inte setts" såg ut och kändes som om han var glad över att se mig igen, vilket gjorde mig glad resten av dagen. När jag går till jobbet undrar jag ibland hur jag ska orka, men så fort jag kommer dit och träffar någon av de underbara kollegorna så minns jag varför.

Dagens Positiva: Återseende
Dagens Negativa: Kval i valet

När allting är som mörkast behövs ett ljus som lyser vägen, vem av er är ljuset?

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0