Mål 2018 och måluppfylland

Jag har ju försökt de år jag haft Maxim att lägga upp en plan och sätta mål vi har under varje år. Lyckas inte riktigt hitta dem vi hade inför 2017, men vet på ett ungefär vad vi skrev, så vi börjar med en liten utvärdering av året och om vi nått dit jag tänkt och ville.
 
Bruksridning
Målet i bruksridning vad som tidigare rundor utan u, två stycken innebär att man uppnått prestationsmedalj i brons och kvalat in att delta på FjordSM. Det har krävt blod, svett och tårar för mattens del, men detta mål är nu äntligen uppnått, efter X antal år och försök! Hann inte riktigt med att ansöka om den där prestationsmedaljen, så det får vänta till nästa år, kraven är uppfyllda i alla fall. Och SM:et var så roligt att vara med på! Att DMet på hösten gick över all förväntan med en 4:e plats som resultat kändes också otroligt stort.
 
Dressyr
Här tror jag mest att jag hade som mål på över 60% i LB och att starta LA. Vi har kravlat oss igenom en LA på pay and ride som jag helst vill glömma, men sedan mest fokuserat på att träna. En LB har vi ridit på över 60% (två hade det varit om matten kommit ihåg programmet) vilket jag är glad över. Under hösten har vi också tagit stora steg på träningen och nu börjar vi kännas riktigt starka. Vintern ska ägnas åt att bygga mer styrka och förhoppningsvis återvända till tävlingsbanorna till våren igen.
 
Hoppning
Har gått på ordentlig sparlåga kan man säga. Medryttaren har inte haft tiden att vara med på träningarna i ridhuset och jag inte ekonomin eller orken. En markarbetesträning har det blivit en vecka när Marithaträningen var inställd, kul, men svårt. Nu är medryttare och Maxim anmälda till kurs i januari i alla fall så ponnyn får nog lite mer hoppning i sitt liv snart.
 
 
Målen för 2018 då? Det har gått lite funderingar och tankar i mitt huvud senaste tiden.
 
Bruksridning
Vi är nu redan kvalade för FjordSM 2018, om vi ska åka är inte helt klart ännu, det kommer vara i Skövde vilket är nästan lika långt som Vetlanda, det kostar både en hel del tid och pengar. Ska hålla span på programmet och så om det är vettigt upplagt för just oss. Annars är målet en tävling under våren och så DM i höst och där i mellan klämma in träningar för Camilla som hjälpt oss så långt på vägen. Försöka få till stabila rundor och jobba vidare med våra "spöken".
 
Dressyr
Fortsätta vår regelbundna träning för Maritha och bli ännu starkare, förbättra skänkelvikningar och förvänd galopp, förstå vad skolorna innebär. Om tid och möjlighet försöka vara med på en av träningshelgerna med SUFF. Tävlingsmässigt kolla ut lämpliga tävlingar och försöka åka på ett par stycken. Jag vill ju fortfarande försöka starta LA, men vi får se lite vad vi hittar på.
 
Hoppning
Mer regelbunden träning för Maxim hoppas jag på. Orken hos matten finns tyvärr inte, men förhoppningsvis kommer medryttaren komma igång mer under våren. Kanske kan det bli någon terrängträning för dem också.
 
Övrigt
Vi ska hålla oss friska och starka, vill helst hitta någon att rida ut med regelbundet som gärna hänger med på längre rundor i lite högre tempo. Annars hoppas jag få till en långtur med gamla stallgänget som nu är lite utspridda över bygden. Vi har pratat om det, men hittills har det inte blivit av. Åka en tur med Maxim Hemhem i sommar och njuta av ridvägarna där.
 
Det känns som om vi kommer ha fullt upp med andra ord, men det är ju det bästa som finns, att hänga med Herr Gul så mycket som möjligt.
 
Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0