Vintervärld och äntligen träning

Helgen som gick var alldeles perfekt i det närmsta. På lördagen sol och fluffsnö. Vi red i skogen jag och Maximen, letade upp den långa uppförsbacken och galopperade i den ett par gånger. Härlig tur med godispaus på hemvägen. Hästgodis för Maxim och choklad som råkat hamna i jackfickan till matten. På söndagen började viterrvärlden så sakta smälta och vi tog en trav och galopptur på stadiga hovar.  Försökte galoppera på ställen vi inte brukar och låta honom pinna på. Helt okej tur det också.
 
Började sedan veckan med vila på måndagen och ridhuset på tisdagen. Fick vara helt själv  vilket gjorde det hela något bättre. Tycker att jag fick fram honom ganska bra tillslut och han började kännas mjuk och fin. Övade vidare på våra skänkelvikningar och tog hjälp av speglarna. Samt försökte det här med att galoppera fort och samtidigt slappna av. Nog så svårt om man frågar mig. 
 
 
Igår blev det då äntligen Marithaträning igen! Kommer fram och upptäcker att halva gamla stallet är där. Vilket gjorde mig på bra humör, fullblodet hade fått rycka in för stora svarta. Man hinner ju inte prata så mycket, men när orken kommer åter hoppas jag kunna åka ur med Maxim och rida lite i skogen. Jag berättade om min berg och dalbana för Maritha. Och sedan jobbade vi på med våra övergångar och våra skänkelvikningar. 
 
En välbehövlig träning där han kändes mjuk, men fortfarande kan gå lite mer av sig själv. Men det är ju ett problem vi ständigt måste jobba med. Och med vi menar jag matten.
 
Det Positiva: Saknade människor
Det Negativa: Känslan av att inte känna tillit.
 
In a World of our own
 
Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0