Darkness and light

Är lite förvirrad för tillfället och mitt långtidsminne är väl sådär får man väl säga.
 
I allafall, i fredags, om jag minns rätt så red vi ut på mjuk grusväg i mörkret och hade det rätt så mysigt. Fredagar är inte min bästa dag, trötthet brukar dominera rätt så stort mot kvällningen. På lördagen gick husse och Maxim en promenad tillsammans i solen, Maxim hade varit på hugget och travat på stället (han vet att han inte får springa förbi) och varit på sitt bästa humör.
 
På söndagskvällen när jag kom tillbaka från Göteborg där jag tillbringade helgen (eller ja, ganska många timmar satt jag på tåg också) så longerade jag en lite sväng på ridbanan som så sakta börjar tina upp. Det gick ganska så bra, men lite jobbigt ibland också tyckte han, speciellt att galoppera.
 
Snart dags igen!
 
Måndagskvällen var det uteritt, först skrittade vi fram och tillbaka längs med järnvägen eftersom det vr den enda gångart som tilläts där på grund av underlaget. Därför red vi även grusvägen fram och tillbaka i trav, så han fick ur sig lite mer energi i allafall.
 
Idag stod så ridbanan på schamat och det gick faktiskt, för nu är mer än halva framme och ridbar. Tyvärr råkade det vara strömavbrott också, så fick ha min i nuläget rätt så kassa pannlampa. Det gick bra, men vi höll oss till skritt och trav. Jobbade en del med tempoväxlingar och mjukgöra båda sidorna. Sedan försökte jag verkligen fokusera på min sits. Vilket ju går sådär, men jag är bra på att prata högt och tydligt till mig själv. Tog bort stigbyglarna ett tag också och övade lite med. Att förbättra sin sits går ju inte i ett naffs om man säger så, men det är en början. Maxim var i övrigt rätt så sammarbetsvillig, vi jobbade med lite öppnor och skänkelvikningar också och där går det också framåt, vilket är superkul! Nu hoppas jag att det blir träning om två veckor ungefär, ny tränare ska testas som verkar lovande, blir det inte av ska jag boka in en träning med den jag ridit för tidigare. Snart kan hon nog börja komma ut till vår ridbana också och då är det lättare att boka in.
 
Det Positiva: Allroundhäst
Det Negativa: Mörker
 
The dark side of the moon

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0