Vårt sommarparadis

På tisdagen efter att ha sett filmerna som Johan tog insåg jag med brutal tydlighet att det här med sits är något jag måste fokusera på. Hästen svävar fram och där sitter jag som en hösäck. Så vi red till vallen och körde lite liknaden som måndagens pass, men jag försökte använda de där magmusklerna jag jobbat på under två terminers core-träning. Mer ridning i dressyrsadel i skogen framöver och tänka, tänka, tänka på att sträcka upp mig.
 
Svajande man

Efter ridningen åkte jag iväg till sommarhagen med Maxim, ska köra hem honom imorgon igen till stallet. Igår tog vi en promenad och utforskade lite stigar, vilket det finns oändligt mycket av efter den lilla timmes promenaden vi tog. Idag red vi på upptäcktsfärd istället, hade kikat lite på kartan innan så visste på ett ungefär hur vi skulle rida, men man vet ju aldrig hur vägen är, i skogen åker inte google-bilen omkring och fotar. Det visade sig i allafall vara fina grusvägar, lagom mjuka av regnet och så lite skogsstigar på det, inte alls fy skam. Travade och galopperade en hel del och försökte jobba honom lite också med förflyttningar över vägen. Ganska pigg och glad faktiskt, trots att det var lite spännande ibland med ny väg så verkade han tycka det var kul också.
Skogsstigar i mitt hjärta <3
 Galoppsträcka!

Ska som sagt ta hem honom till stallet över helgen för att rida lite på ridbanan och även begränsa ätandet lite, men i nästa vecka ska vi fortsätta våra äventyr och upptäcktsfärder borta vid sommarhagen. Om jag kan låna en häst kanske jag och Johan kan ge oss ut tillsammans också.
 
Det Positiva: Sol
Det Negativa: Fästingar
 
Sommerglow

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0