Dressyrtrim

Träningen igår var så väldigt bra. Fick igenom lite av det jag ville och en liten boost inför imorgon. Naturligtvis var det uppehåll hela dagen och en halvtimme innan lektionsstart börjar det regna ganska så ordentligt. Så vi höll oss i det torra, men något dammiga ridhuset. Det fungerade okej i allafall, var själva så dammade runt bäst vi kunde.
 
Vi började med att jag värmde upp som jag brukar i alla gångarter sedan red jag programmet för Lena. Efter det gick vi igenom lite olika moment. Främst jobbade vi med övergångar, att jag verkligen ska rida in i dem och se till att han inte slår sig fri. Det gick bättre, som sagt, bara jag har fokus så blir det bra, måste öva på att hålla det även under tävlingsritt. Vi jobbade också en hel del med galoppen, framförallt vänster där han inte riktigt vill ställa sig innåt. Fick kämpa lite, men till slut så gick det hyffsat. Sedan red vi programmet en gång till och då kändes det bättre. Så fokus i morgon blir 1: får honom framme för skänkeln 2: rida varje moment för sig. Jag har också en klar plan över framridningen som jag ska ska försöka hålla mig till.
 
 
Idag blev det badande och sedan en promenad för att torka. Maxim något på tårna, men lyssnade ändå okej på mig, nu hoppas vi att detta upplägg ska fungera också, återstår att se imorgon. Startar efter lunch imorgon så blir inte så hiskeligt tidigt, hoppas kunna åka så jag i allafall hinner se en av mina lagkamrater.
 
Det Positiva: Lenaträning
Det Negativa: Regn i fel ögonblick
 
Almost over

Over and Out
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0