Summa summarum

Ja, vart ska man börja någonstans?
 
Jag tror att vi börjar med förra veckan, torsdag för att vara exakt. Min och Maxims sista Lenaträning för ett bra tag framöver. Dagen till ära hade vi bestämt hoppning, jag hade fått med Johan som skulle sköta fotografering/filmning och sällskap hade vi också i form av Flora och Anette. Att hästen som brukar älska att hoppa för dagen tyckte att allt annat i livet var mycket mer intressant kändes ju lite snöpligt och tråkigt. Men, men, man kan ju inte få allt här i livet. Någon bra känsla blev det i allafall inte.
 
Vi gör så gott vi kan tillsammans.
Jag tror han börjar bli lite trött och sliten, jobbigt att äta gräs är det ju. Han ska få lite mer semester framöver. Vi hann i allafall med en uteritt och utforskning av gamla hoppskogen och ett så ett tidigt dressyrpass på söndagsmorgonen där jag tyckte att han var helt underbar att rida. Lite stretig i galoppen, men vi kämpar vidare med det. Glad var han i allafall och mogonluften var härlig att rida i.
 
På måndagen var han utlånad och hade varit lite seg och slö enligt uppgift. Vila på tisdagen och i onsdags hade han varit pigg och glad, försökt smyggaloppera till och med. Igår var jag tillbaka i stan, men orkade inte rida som planerat, istället blev det mys och frisering av man, vilket gick väldigt smidigt då han nästan stod med mulen i golvet och sov. Sötnosen <3
Idag blev det en kort tur ute, med lite sidvärts över vägen för att försöka lossa lite, lite tempoväxlingar och halter. Han kändes okej, jag förväntar mig inte riktigt stordåd imorgon, det blir som det blir, programmet kan jag i allafall hyffsat i huvudet nu, nog det mest märkliga programmet hittills. Sedan blir det bruksridning på söndagen och så åker jag igen. Men stallplats är funnen och i slutet av månaden blir även Maxim Uppsalabo. Längtar till dess!
 
Det Positiva: Min gula ponny
Det Negativa: Att snubbla på linjen
 
I will never stop trying

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0