Dagarna som varit och kommer

Det blir lite bildfattiga inlägg framöver och som ni kanske redan märkt med inte så stor frekvens. Min dator verkar sjunga på sista versen (där alla bilder finns) och just nu har jag inget internet där jag bor. Något som ska fixas framöver. Det finns så mycket att skriva om,  men så lite tid och ork att skriva. Denna vecka lånade jag med mig plattan upp och tåget har internet så tänkte uppdatera med en liten sammanfattning av vad som hänt sedan sist i allafall. 
 
Hela förra veckan var jag en hel del ute på labb och gjorde upparbetningsförsök. Kul att komma igång med något och lära sig hur saker fungerar på ett nytt lab. Annars bekantade jag mig lite med biblioteket i min nya stad, packade upp ytterligare flyttkartonger och veckan gick som vanligt fort. 
 
Maximen fick lite mjukstart på sin semester, han reds på torsdagen av en kompis och på fredagen blev det mest pyssel. Red till hagen via vallen, barbacka och i kvällssol sedan. Blev den längre tur på lördagsmorgonen, han låg ner i hagen när jag kom strax efter åtta på morgonen och berättade tydligt att han ville fortsätta vila. Tryckte huvudet mot mig när jag kom fram och kliade honom i ansiktet och vägrade resa på sig, efter tio minuter och gräsmuta stod han på fyra ben och vi kunde gå upp till stallet. Flora och Anette anlände från sitt bete och sötnosarna gnäggade igenkännande till varandra. Vi gav oss av över stora vägen, klev över stock och sten på mysiga skogsstigar, brände fram i galopp på sandvägar, pausade vid lagunen för att dricka, hoppade de små terränghindren och trängde oss genom hallonsnår innan vi skilldes åt. Jag och Maxim tog en sista galopp hemåt på en av favoritvägarna. Jag kommer att sakna våra långturer tillsammans med Flora och Anette, men är så glad över de vi haft det senaste året. 
 
Lördagen fortsatte med springtur tillsammans med Lollo och Anders, 5 km och jag lyckades faktiskt springa hela vägen. Mycket nöjd med det. Eftermiddagen blev det inte så mycket mer med, somnade en stund på soffan, duschade, på med klänning och iväg i gen. Terminsavslutning med sektionen. Picknick, volleyboll och umgänge i kvällssolen blev det. Och bästa Lollo hade virkat eller om det var stickat mig en egen maskot, hon kallade den super-matilda, en kendoka med minishinai och gul fläta. Den kommer stirra anklagande på mig med sina knappnålsögon om jag inte tränar regelbundet borta i uppsala. 
 
Dagen idag började med rejäl sovmorgon, en sväng till stallet för mockning av hage, pyssel med Maxim, lite packande av flyttlådor igen. Det tar liksom aldrig slut. Avslutade med en timmes kataträning, vad jag hann med innan jag skulle med tåget. Men att kata en timme mot Lollo, gå igenom både kort- och långsvärd, det är banne mig den bästa avslutningen på en väldigt bra helg. 
 
Nu väntar en kortvecka på jobbet, midsommar, ännu mera flytt och packande av kartonger, men snart, snart är allt på plats. 
 
Det positiva: Vänner
Det Negativa: Tvivel
 
Have you been to the future 
 
Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0