Fokus i kubik

Avslutade denna fartfyllda helg med först en tur till Hangaren och lite klättrning, innan vi åkte vidare till Dojon för Kendo. Hann inte köra kata innan passet, men istället stannade vi kvar och körde efteråt.
 
Vi ägnade hela passet åt att hugga med bokken, grundtekniker och bokken-kihon. Det gick över lag ganska så okej, även om det är jobbigt att fokusera så pass länge. Kroppen är heller inte så van vid den sortens träning, vaden blev lite trött där ett tag, kör man mycket i rustning så tar man inte så många kendosteg egentligen, visst att attackstegen också kräver lite, men de är inte lika slitiga som att promenera över salen femtioelva gånger på ganska kort tid.
 
Vi körde i allafall bokken-kata 1-4 och gick igenom dessa, sedan gjorde vi också lite andra övningar och avslutade med en huggcirkel om 150 hugg. Jag och Lollo körde sedan igenom Kendo-katorna 1-7 en gång var i varje roll och hade en lite diskussion med Anders efteråt då han stått och övervakat det hela. Jag ska försöka jobba på 4:an lite mer och tänka att det är en stor kontringsteknik och inte någon liten flipp med handlederna. Sedan diskuterade vi att vi ska lugna ner oss i 6:an lite, jag blir lätt lite stressad i den, det ska inte direkt vara pauser, men det ska gå lugnt till. Det jag försökte tänka på var mina kamai i Jodan och han sa inget denna gång så förhoppningsvis såg det lite bättre ut än förra gången. Vi bokade också in att Anders ska komma och kika tidigare nästa söndag när vi kör kortsvärdskator så vi får lite guidning.
 
Nu är jag totalt slutkörd och funderar på hur männisikor känner sig utvilade efter en helg. Jag gör ju så mycket mer än på vardagarna känns det som hela tiden. Denna vecka ska sömnen verkligen prioriteras, jag ska inte fuska utan lägga mig i tid. Med början idag, med det säger jag god natt.
 
Det Positiva: Framtid
Det Negativa: Framtid
 
Forever is a long, long time

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0