Maximens vecka

Vi kan väl säga att det är lite mycket nu, har jobbat sent varje dag denna vecka, inte en enda dag har jag kommit från jobbet före fem och imorgon blir det jobb igen, dock bara halvdag. Sedan blir det fullt ös måndag-onsdag nästa vecka och så äntligen lite ledigt i påskhelgen. Visst är det kul att ha och göra, men när man är mitt inne i det och inte ser något slut är det tungt.
 
Förra sommaren <3
Nåja, Maximen har fått lufta sig ändå och han är en ständig källa till glädje och avslappning. I måndags hade vi en fin solskenstur ut mot kvällningen, mycket skritt, mjuk och fin (förmodligen från träningen dagen innan). Lite trött var han nog för när han fick galoppera lite uppför gräsbacken gick det ovanligt lugnt. Himla härligt att skritta hem på långa tyglar sedan med frustande häst.
 
Tisdagen blev det vila och onsdagen tog vi ett tömkörningspass med regnet smattrandes mot ridhustaket. Han var superduperduktig. Ganska så framåt och blev så himla fin i traven mot slutet. Vi galopperade i båda varven också och det gick bra, vänster är knepigt, men vi jobbar vidare.
 
Igår blev det dressyrpass. Blev ridhuset återigen, mest för att det var en häst där inne som Maxim inte känner så bra, så vi övade på att hålla fokus på matte och inte vad den andra hade för sig. Han var duktig, jag försökte att rida som på träningarna den senaste tiden, kvicka reaktioner och tempoväxlingar. Det gick hyffsat bra, han kändes väldigt koncentrerad. I galoppen försökte jag mest ställa igenom ordentligt i båda varven, det gick tillslut även i vänster. Red igenom programmet en gång också i slutet innan det blev avtravning. Idag blev det vila och mysstund, borsta ordentligt och ansa man och svans, skönt att ha lite gjort så inte allt är kvar till imorgon. Vi hoppas på fint väder så att vi kan rida ut en lugn tur.
 
Det Positiva: Gula prinsen
Det Negativa: Stress
 
I will survive

Over and Out
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0