Grund och kata

Jag har faktiskt lyckats träna lite också. I söndags var jag iväg en sväng och även i tisdags. Hade någon slags illusion om att kunna träna på torsdagen också, men fick ganska tidigt erkänna mig besegrad.
 
På söndagen körde vi kihon, bokken-kihon med shinai (efter som alla bokken var på utflykt) och även lite grundträning efter det. Kändes ganska så okej, övade lite på kirikachi och attacksteg vilket alltid är nyttigt.
 
Kan vara från vårt första SKO, länge sedan nu...
Tisdagen var kataträning som vanligt. Vi var sex stycken, så jämna par och vi roterade så alla hann köra mot alla. Vi fick välja katorna som vi ville köra själva och blev det problem fick vi hojta på Anders. Började med att köra 1-7 mot Mattias några gånger i båda rollerna. Sedan tränade vi även lite på kortsvärdskator. Mot Anders sedan blev det lite 6-7 och sedan kortsvärdskatorna. Mot Lars blev det 1-7 (han ska gradera snart) och sedan körde jag 1-4 mot en som inte tränat så länge. Sist körde jag kortsvärd mot Lollo. Vi börjar få koll på det hela, ibland så klickar det till för att i nästa stund vara lite vilse igen. Åh, det är så kul med kata, så kul att träffa kendovännerna. Så mycket att sakna. Men jag försöker att tänka positivt, med det kan man komma långt.
 
Det Positiva: Egen tid
Det Negativa: För lite
 
You make me smile more then anyone

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0