Prinskorven

Igår hade vi vil- och mysdag, bra planering av matten eftersom hon råkade ägna tio av dagens timmar åt jobbet, så skönt att varva ner efteråt i stallet. Han var märkbart lugnare i gången än de senaste veckorna, verkade nästan som om han njöt av att bli lite ompysslad, skruvade också i brodd, känner på mig att det fryser på snart (och så var det över 5 plusgrader idag, men jag vet att det kommer) och då kände jag att jag tar det säkra före det osäkra, de har ju lösa in och utsläpp.
 
Snö? JA TACK!
Idag blev det åtta timmars jobb och långlunch i stallet istället. Lyckades inte planera min vecka som jag tänkte från början, med möten och dylikt så monterade ihop någon slags onsdag som bestod i att vara på jobbet strax efter sju, åka ut till stallet, mocka och fixa mat åt Maxim och Flora och hinna tömköra Herr Gul lite i solen, sedan åka tillbaka till jobbet (utan att hinna äta sin matlåda, hästen är ju viktigare) för att jobba till klockan fem. Det fungerar, men inte mer än en gång i veckan, matlådan smakade för övrigt ganska gott när jag väl kom hem och kunde värma den i micron.
 
Lite mer fart under galocherna idag kan man säga. Invigde nya utebanan i strålande sol och med tömkörningsutrustningen på. Spännande sa Maxim, speciellt när hästarna i hagen började rejsa lite, då var det bäst att försöka fly, men ingen skrik och panik och han lyssnade faktiskt när jag ropade på honom och stannade och väntade tills jag samlat upp all töm igen. Annars var han fin, lite spän i nacke och hals, men med tryck i bakbenen, blir definitivt fler lunchturer, passar när han ska tömköras då det är lite smidigare än ridning. Härligt med en paus och känna solen i ansiktet också!
 
Det Positiva: Min prins!
Det Negativa: Lera, ge mig minu och snö!
 
Du och jag <3

Over and Out
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0