Stark

Det var länge sedan som jag kände mig så pass stark som jag gör nu, både i kroppen och i huvudet. Hela hösten och vintern har jag, inser jag nu när jag kommit hem, sakta men säket hamnat i en ond spiral och blivit tröttare och tröttare. Orken har aldrig riktigt funnits där. Jag har sovit för lite, tvingat mig upp på morgonen och kämpat för att komma i tid till jobbet. Kanske krävs det att man sover tio timmar per natt i några veckor för att man ska återhämta sig ordentligt?
 
 
Idag var första jobbdagen, blandade känslor inför det, men nu på kvällen känns det helt okej. Det var väl ungefär som jag förväntat mig att komma tillbaka. Cyklade till jobbet och sedan ut till stallet. Maxim hade ju vilodag så tanken var en snabb visit, fixa höpåsar, låta honom beta medans jag mockade en kärra i hagen och sedan hem. Det började med att jag stod i en halvtimme och pratade i stallet med stallägarna som precis haft insläpp för de hästar som sover inne. Förresten, sommartecken, hästarna i Maxims hage sov ute för första gången i natt! I allafall så pratade vi lite och nu ska jag testa en häst senare i veckan. Jag har funderat lite fram och tillbaka sedan en tid tillbaks om jag har ork och tid för en extrahäst någon dag i veckan, främst för att kunna rida ut tillsammans med Johan lite mer regelbundet och utan att behöva låna en häst varje gång. Och nu dök det upp en liten möjlighet till det, vi får se hur det går och om det blir något av det, en fjording är det i allafall.
 
Till slut kom jag ut till Maximen i allafall, han blev glad och lycklig över att få gå på en inhägnad gräsplätt ett tag medans matte slet med mockningen i hagen. Kändes bra att vara ute i friska luften efter hela dagen på kontoret. Nu ska jag ägna kvällen åt att koka flädersaft.
 
Det Positiva: Sommar
Det Negativa: Regn
 
Ge mig frihet

Over and Out
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0