Fri som en fågel

Nationaldagen tilbringades till största delen utomhus i stallet. Strålande solsken och varmt var det. Så även om man skulle mocka hage var det ganska okej, blev lite manisk där ett tag vilket jag ofta blir när jag har en städuppgift, men det är så skönt att se när det blir klart.
 
Skulle ju rida också, ut på vallen hade jag bestämt och Maxim var med på noterna. Det gick förundransvärt bra och vi travade en hel del och galopperade oss båda svettiga. Tänjde lite på gränserna och travade i ett relativt lugnt tempo även på hemväg vilket var ganska härligt. För det mesta blir han springig på hemvägen och vi rukar bråka en del om vilken hastighet vi ska hålla, men nu var det inga problem, mattes tempo var det. Vilket betyder att matte vågar på att trava mer och alla blir nöjda och glada.
 
När vi kom tillbaka fick han sig ett bad i spolspiltan och sedan beta lite och torka i solen innan det bar tillbaka till kompisarna i hagen. Matte fortsatte vidare hemåt med ett stopp och handla lite saker till balkongen, ägnade eftermiddagen åt att fixa där och sedan städa lite. Mycket nöjd med min dag!
 
 
 
Idag så lufsade jag runt på jobbet och åstakom väl sådär lagom mycket, sedan iväg till stallet. Strålande sol även denna dag. Vi gick till ridbanan och jag släpade fram lite bommar vi kunde kliva över. Tre travbommar på ena långsidan, tre på volt på den andra och så en galoppbom nere vid ena kortsidan typ så vi kunde öva lite olika saker. Han var lite trött idag tror jag minsann och snubblig, men gjorde det jag ville. Ska försöka hålla i och ha fram bommar ungefär en gång i veckan, för det är nyttigt för oss båda, Maxim lyfter fötterna och matte kolla varthon ska istället för på hästens öron. Imorgon blir det vila och så en lugn tur på söndag, kanske med lite klättring, vi får se, ut ska vi i allafall.
 
Det Positiva: Fantastisk känsla
Det Negativa: Värmeslag
 
You will fly higher then me

Over and Out
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0