Återvändande

Så igår gjorde jag lite comeback i Dojon och med kendon. Under tiden jag har varit borta så har jag inte tänkt så mycket på det kan jag väl erkänna. Jag har inte haft riktigt den abstinens som Lollo och det kanske oroade mig lite. Kendo har varit en stor del av mitt liv under några år nu och även om det tar mindre och mindre plats kändes det konsitigt att i princip inte sakna det under, som det blev, två månaders uppehåll. Jag saknade mina kendovänner, men tja, inte själva träningen direkt.
 
Och nu sedan jag kom hem har andra saker kommit i mellan i veckan och det har känts bra. Så igår cyklade jag till Dojon med känslan. "Hör jag hemma där? Är det en plats jag vill befinna mig på och är kendo något jag vill hålla på med?" Lite stora farhågor kanske, men det är klart att man funderar. Det kändes dock rätt att gå in genom dörren och träffa alla människor igen. Och under uppvärmningen, när vi sprang och sjöng vår ramsa så sprang jag med ett brett leende och en lycklig känsla, jo, det är här jag vill vara. Under passets gång fungerade kanske inte tekniken alla gånger, men ibland klickade det till och föll på plats. I ji-geikosarna var det lite upp och ner och musklerna skrek åt mig att sluta. Men jag höll i och efteråt kändes kroppen så där genomarbetad och totalslut som den bara blir av kendo. Att jag också kände mig lite spyfärdig kanske inte var det bästa därimot.
 
Så nu fortsätter vi med förhoppningen och målet att träna 1-2 gånger i veckan under sommaren. Sommarträning brukar alltid vara roligt så jag ser fram i mot det hela. Hoppas också att viljan kommer tillbaka så sakterliga och kanske musklerna också, även om jag tror att de mest är i vägen ibland.
 
Det Positiva: Glädje
Det Negativa: Trötthet
 
Part of me

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0