Lördagsmys

Åhh, måste bara säga att denna helg känns mycket lovande redan nu. Först fredagmyset igår som inte gick av för hackor. God middag, ännu godare vin och chokladglass till efterrätt, med finaste sällskapet.
 
Upp relativt tidigt, för att vara jag och helg. Ta det lugnt med frukosten och hinna baka kladdiga chokladmuffins innan jag tog cykeln och for iväg till dojon. Kroppen klarar inte ritkigt av riktig träning ännu, men jag och Lollo hade bestämt oss för att köra kata. Skickade ut mail om det tidigare i veckan, men tydligen ingen annan som var sugen. Nåja, så länge man är två så går det ju bra ändå.
 
Jag har nog inte kört kata sedan innan resan, så ganska många månader sedan, men första gången vi körde igenom kändes det ganska bra! Jag kom ihåg alla i allafall och det är ett stort plus, sedan att inte alla detaljer stämmer får man ju jobba med hela tiden, även vid kontinuerlig träning. Vi körde några gånger till, ibland med lite dåliga avstånd, men överlag klart godkänt, ska försöka få till dessa pass lite oftare så det blir lite mer rutin på det hela.
 
<3
Efteråt cyklade vi iväg till lämplig gräsmatta och lade ut våra picknickfiltar, i detta träningspass ingick nämligen picknick eftetåt, förstår inte varför fler nappade. Nåja, mer hemlagad sushi och muffins till oss. Vi hade en trevlig timme med prat och diskussioner i solen. Nu är jag snart redo att fortsätta min helg, plugga in dressyrprogrammet, rida häst, tömköra häst, tvätta hästsvans, hämta transport och slutligen packa det som ska med imorgon.
 
Det Positiva: Sol i sinnet
Det Negativa: Stäckning
 
Sunny outside

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0