Fjordhästbesök

Min sista semesterdag denna vecka som jag haft ledigt ägnades åt att åka till Söderköping och besöka fjordhästar, både nya och gamla bekantskaper.
 
Jag och syster åkte iväg och besökte Stolplyckan där Maxim kommer ifrån för att hälsa på årets föl och mysa lite. Föl är ju bland det sötaste som finns och precis som förra året var dess sociala och fina fölungar som gärna ville bli kliade och gärna försökte klia tillbaka om de fick chansen.
Kungen Furubäcks Io 210
 Stolplyckans Rolex
 Stolplyckans Rolex (e. Furubäcks Io 210) och Stolplyckans Rhika (e. Lyckängs Rex 265) förföljer fotografen.
 Rolex med fyra virvlar i pannan
 Rhika och Rolex
 Halva flocken
 Jag och Stolplyckans Regent (e. Lyckängs Rex 265)
 
Jag ägnade större delen av fölbesöket med ett fölhuvud i famnen. Att bli kliad i ansiktet och kring öronen var en stor favorit. Och jag ska inte sticka under stol med att jag blev sugen på att ta med den lilla grå killen hem. Men, trots att han var en riktig godbit så får det nog vänta lite med en till häst. Spanade också in en fin 1-åring efter Brynje i unghästhagen, men, men, jag får hålla mig till tåls, om någon annan går i hästtankar så kan jag starkt rekommendera ett besök på Stolplyckan, trevligare hästar får man leta efter.
 
På väg tillbaka till Söderköping gjorde vi ännu ett stopp ute i skogen hälsade vi på Hampus och Joker. Fina gamle Hampus, alltid en speciell plats i hjärtat för den hästen. För Joker också såklart, men Hampus var ju mer som "min" under de åren jag tillbringade i Älgbosätter. Gammelgubben går i hagen och är mest pensionär numera, men ibland får han komma ut på en lugn tur i skogen och det tror jag att han trivs med.
 
Älskade <3
 Pampusen <3
 

Avslutade dagen med lite glass på Smultronstället och promenad längs med kanalen. Känner mig nästan redo för att jobba imorgon.
 
Det Positiva: Fjordhästar
Det Negativa: Att vilja ha så mycket
 
Kärlek rostar aldrig.

Over and Out
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: charmigadjuralskaren.blogg.se

åh vilka söta fölisar!! :)

Svar: jättemysiga :)
Matilda

2013-07-18 @ 11:36:39
URL: http://charmigadjuralskaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0