Spring och töm

Så igår var väl inte den bästa dagen någonsin, men, men man kan ju inte få allt. Efter en jobbdag åkte jag till stallet och Maximen skulle få jobba lite. Tömkörning på schemat! Han var pigg, springig och stark, inte de bästa förutsättningarna alltså. Det gick väl ändå hyffsat bra, hade problem en del i högervarvet då han trillskades lite och vände fast han inte skulle.
 
Jobbade en del i skritt och försökte vara med och se så han inte blev för tung fram och vek in nosen för mycket. Samma i trav och även lite övergångar mellan skritt och trav, eftersom han gärna älgar iväg annars. Lite galopp i båda varven också. Hade lagt ut ett par bommar på mittvolten också, men de hann vi knappt med alls, ridhuset var bokat så kunde inte hålla på längre heller, nu blev det ändå en hel timme. Maxim knappt svettig och matten helt slut. Däckade när jag kom hem och sov väldigt gott på natten.
 
Idag var det vilodag och imorgon ska vi rida, ska också försöka hinna med något på lördag, så han får ur sig lite energi, sedan är det planerat uteritt på söndag vid skapligt väder, på måndag ska han vaccineras, förhoppningsvis, men hoppas hinna rida innan den eftersom jag är ledig hela dagen. 
 
Men visst är det tur att jag är söt?
 
Det Positiva: glad hest
Det Negativa: trött matte
 
Over andOut

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0