Skritt-tur

Så idag skulle vi ut och sträcka på oss i naturen Maximen och jag. Fick sällskap av två andra hästar i stallet vilket alltid är trevligt. Blev mest skritt eftersom det var väldigt halt på vägarna, lite trav i skogen på hinderstigen och på en grusväg som faktiskt inte var så isig. Två timmar lite drygt var vi ute, trött efteråt och stel, ska lägga in vintersulorna i skorna till imorgon.
 
 
Maxim skötte sig i allafall bra, kastade sig en gång, men stod stilla och sprang inte sin väg (framgång), sedan blev han lite skeptisk mot en släpvagn lastade med isolering i blå säckar, speciellt som den stod upp vid det läskiga rosa huset, men det gick bra det också. Vi varvade lite, gick både sist, i mitten och först, bra träning. Träffade på en bil när vi var ute (vi gick i mitten och allt gick lugnt och fint) och så en när vi nästan var hemma och jag hoppat av och ledde, det gick också bra, vilket kändes bra, tränade på att slappna av vid sista bilen och bara klappa honom lite när den åkte förbi, han ville mest bara gå hem. Vi ska våga oss på att öva mer helt enkelt, det är ju mest i mitt huvud det sitter.
 
Imorgon ska veterinären komma och vaccinera, jag hoppas på att jag ska hinna rida en vända runt vallen innan dess och om underlaget tillåter trava och kanske till och med galoppera lite.
 
Det Postiva: Glad häst
Det Negativa: Frusna tår
 
In flames

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0