Bus i snö

Så idag följde Johan med ut i stallet och vi hade lånat en häst till honom så vi kunde rida tillsammans. Först mockade vi och fixade mat och så hämtade vi hästarna i hagen. Maxim verkade lite skeptisk över att husse var med och inte gav honom godis, dessutom tog han med en annan häst från hagen. Men matten fick väl duga då.
 
 
Gjorde i ordning hästarna och gav oss ut. Blåste lite, men annars var det fint väder. Vi tog grusvägen bort förbi ridbanan (prassliga balar tyckte Maximen och sökte skydd bakom den andra hästen. Sedan gick det rätt så bra fram till rosa huset, där var det läskig isolering i blå säckar och naturligtvis tog det i och blåste lite extra när vi skulle förbi. Men det gick tillslut och vi travade till och med lite på grusvägen sedan, lugnt och fint. Vände borta vid asfalten och gick hemåt igen, inga problem förbi rosa huset denna gång, vi svängde sedan ner på gräsvägen och skrittade nedför backen, tänkte att vi skulle trava uppför. Johan först och i början gick det bra, men Maxim hetsade lite och galopperade bakom så då blev det lite väl mycket fart där framme också, men allt slutade bra igen, min sambo har bra balans har jag märkt! Upphetsade hästar som skrittade hemåt sedan, vi gick in på ridbanan och Johan fick trava några varv och då gick det lugnt och fint igen. Hittade takten ibland också, jag travade också några varv, Johan filmade oss, ska se om jag kan visa upp det i veckan.
 
<3

Blir lite ändring i schemat, istället för tömkörning ska vi ut och galoppera imorgon, han kan nog behöva göra av med lite energi den lilla busen.
 
Mattes buse <3
 

Det Positiva: Sällskap av finaste
Det Negativa: Is på plattorna i stigbyglarna
 
Bråkstake <3

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0