Beginning again

Så idag blev det då äntligen lite kendo igen, efter jag vet inte hur långt uppehåll, flera veckor i alllafall. Jag har inte riktigt fått ihop det innan med möten och nattjobb, men idag så. Första veckan av terminen så nu ska jag försöka få in lite rutin igen. Målet är att träna en gång i veckan, helst på Torsdagar, men om jag vill och orkar ska jag träna söndagar också.
 
Iallafall, det här är ju första veckan på terminen och ett gäng nya nybörjare, så det var ganska många på plats, även en hel del fortsättare vilket var kul, några ansikten från förra terminen som dök upp också, vilket vi kan behöva, behöver fylla på leden med jämna mellanrum då det, på gott och ont, är många studenter som tränar hos oss och efter några år tenderar de att flytta från stan igen.
 
Så mycket grund idag, fotarbete och lite attacksteg för oss som tränat ett tag. Det var ett ganska lagom pass att börja med för egen del kan jag tycka. Speciellt som jag är lite orolig för min hälsena igen. Tror inte att det är någon fara, är nog mest nojig.
 
Nya kläder blev invigda också, kommer bilder av dem senare. Blev lite smurfblå, men inte så farligt som jag trodde och det mesta gick bort i duschen.
 
Det Positiva: På banan igen.
Det Negativa: Snedbelastning
 
Flying through

Over and Out
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0